mellanpudeln

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Zelvin - 6 februari 2010 17:27

Nu är jag Rallymästare......godkänd på Rallylydnadstävlingen idag. Men det var med nöd och näppe....och en snäll domare, 70 poäng, vilket är lägsta möjliga för att bli godkänd. För tävlandet gick ju faktiskt inget vidare.....jag tappar fokus som vanligt när det finns så mycket nya dofter i min väg. Mellanmatte känner sig något frustrerad  !!!!! Frågan är ju om det är så lyckat? För nu är jag uppflyttad i fortsättningsklass och där är det ju svårare lydnadsmoment som kräver högre fokus av mig. Men det är väl bara att fortsätta träna.....jag skötte mig iaf då det gäller utfall mot andra hanhundar. Lugn som en filbunke när vi är ute så här.

    VIsst är jag fin i min lilla röda?

---------------------------------------------------------------

           Så här ser det ut i min tävlingsbok.....kolla in ojämnheten i mina poäng!!! 

Poäng:

100-70 godkänt resultat som räknas för uppflyttning

3 godkända tävlingar i varje klass krävs för uppflyttning till nästa klass

69-0 ej uppflyttning

EG = ej godkänd








På kursen vi går där vi lär oss allt om att tävla i Rallylydnad så har vi i uppgift till nästa gång att skriva en kom-ihåg-lista på vad man ska ha med sig. Så här ser min lista ut. Listan är lång.....men vi saknade inget idag iaf.



STORT GRATTIS TILL MIG SJÄLV OCH MELLANMATTE......Psssst, hon kan ju inte fortsättningsskyltarna, så jag kanske slipper tävla mer,,,...hi hi

Av Zelvin - 6 februari 2010 13:47

  

Ovido - Quiz & Flashcards